Thursday, September 4, 2008

Akademi Nasyid



Ke Akademi Nasyid bersama kelly(kelisa)zul.Dari Uniten ke Plaza Alam Sentral.Kite dengan zul first time gi Akademi Nasyid.Kiteorang datang sebab nak bagi support dekat group Farhan.We'LL duduk dekat tempat family farhan.1st time jugak tengok live dekat alam sentral.

Performance Farhan Malam tu sangat merdu dan lunak suaranya. Macam yang kite bagitau before nie,farhan satu-satunya group dalam AN yang semuanya boleh menyanyi.Walaupun farhan tak dapat ke final. tak tau apa salahnya.SMS tinggi,Juri pun suke.. Hanya ALLAH S.W.T sahaja yang tahu perjalanan abang-abang farhan nie nanti.

Saya Zarith Naquiah Zahari akan terus menyokong perjuangan abang-abang sekalian sampai bile-bile.Good Luck.

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Terima Kasih kepada:
1. Zulfahmie kerana teman kite.
2. Azhar kerana reserved tempat untuk kami berdua ari tu.
3. Abang Faizal kerana melayan kami dengan baik.
4. Abang Adi,Abang Anwar,Abang Faizal(Farhan) kerana mengalunkan lagu pada malam tersebut dengan lunak sekali.
4. Rakan Farhan yang lain kerana menyokong Farhan
Doakan perjalanan Farhan sempurna.

Amin..

3 comments:

fahmie Kaiser said...

ahaha... sama-sama. tanx sebab ajak zul gi sana.. tetiba minat balik irama nasyid.. hoho

Gadis Gombak said...

kite pun da lame tak dengar lagu-lagu nasyid nie.damai jer bunyinyer.

FaizalFarhan said...

Salam pada zarith empunya blog dan zul...

Membaca komen anda membuat saya tersenyum sendirian. Ada sedikit kepuasan di situ. Moga irama ini akan terus relevan,diminati dan diikuti perkembangannya dari semasa ke semasa.Salam sayang dari kami FARHAN..