Friday, August 20, 2010

Planner Penuh Dengan 1000 Alasan?

Betul ke Planner penuh dengan 1000 Alasan.

Macam nie.
Hari tu bos tanya nape pada kawan kite:
S:Nape Zarith tak nak pergi buka posa
J:Dia nak buka posa dengan family selama 30 hari

Bos balas:Planner,Planner.Memang macam tu.penuh Alasan

Lepas buat research selama 1/4 jam tanpa henti.Nie la
Jawapannya:Kami tak penuh alasan tapi kami kreatif.
Kalo tak selalu la kene bamboo dengan consultant,client,
Project Manager kalo tetibe projek kite delay.

p/s:Apa pula jawapan kamu wahai Planner sekalian..

7 comments:

Peng On Screen said...

No surprise that u can give 1000-reasons to show u are trying to refuse and be POLITE. honestly, itu kemungkinan kecil pengaruh dari badi seorang berdarah planner. hahaha :)

K.I.T.A said...

Peng aka Fida-->Mungkin,badi dari pengaruh planner.Hahahaha.Tak la,sekarang nie kita dah jadi planner untuk hidup kite.every time nak kene set target.

Ewinn said...
This comment has been removed by the author.
me said...

hahaha..biasalah..orang lain pun byk alasan..hehe..betul2..bila dah jadi planner ni la dah pandai plan untuk hidup kita..cecece

Anonymous said...

hiii..nak tahu kenapa hati perempuan berubah?just visit my blog..
http://ryujan.blogspot.com/2010/08/kenapa-perempuan-berubah-hatipart-one.html

ajlaahassan said...

hey u....sgt setuju ngan kamu nyer '''planner penuh dgn 1000 alasan'''thumbs up...

K.I.T.A said...

me-->Setuju
ajlaahassan-->Setuju kan.hehehehe. chop,awak planner jgk ker