Monday, June 18, 2012

Selamat Pengantin Baru Mae



Selamat pengantin baru,Mae ;)

Ikfa,time tengah drive nak ke akad nikah ko.Kita congak-congak yang kita da kenal ko da 10 tahun.Lama tu ikfa. Time ko jadi penolong ketua kelas 4A2 jap.Pastu lepas ko da pindah kelas,kita kurang ko bercakap dengan ko.

Pastu,nak buat cerita kita.Ko dengan Nani pun masuk Uniten.Jadi junior kita.Hahaha.
Tapi,banyak juga la kelas sama. Ko rajin pergi kelas tak macam kita yang sokmo cari alasan nak memonteng. Ko selalu bising-bising,suruh kita gi kelas.Akhirnya,ko ingat tak yang kita berdua pernah dapat 100% untuk RC I selain dari si cina pandai tu.Itu belum
kira ko ajak teman ko study dekat food court COE. Nasib baik de kawan macam ko yang selalu ingat kan kita supaya belajar.Kita doakan nanti anak ko akan jadi pandai macam ko..

Ikfa,bila kita tengok muka ko time upacara akad nikah.Terus kita flash back 360' time ko di Uniten.ye la,time tu je kita start close dengan ko sampai hari ini.Paling penting pasal ikfa nie,dia seorang yang mempunyai nafsu makan yang sangat best. Selalu memang ikfa jadi kamus kitaorang nak makan pe setiap hari.

Ikfa,hang da jadi isteri orang dah pun.Dulu,selalu gi kenduri kawin dengan hang tapi 16.6.12,kita tengok hang pulak dekat atas pelamin. Comel sangat.

Ikfa,kita doakan yang terbaik untuk ko.Moga berbahagia hingga akhir hayat.2 hari berkampung dengan ko.Kita dah kenal sedara-mara ko yang ramai tu.1st time gi kenduri orang lebih 3 jam.

3 comments:

P . J . A . A . M . I . R said...

Zarith, ari tu kite nampak ko kat ctu.. tp biler toleh balik dah tak jumpe..

K.I.T.A said...

E ye ker..next time,kene toleh 2 kali. sure jumpa.hehehe

Fazida Azra said...

Hahaha. Baru nak komen. Aku pun kenal Ikfa la Zarith. Satu kelas sekolah agama masa darjah 6 kot. Hehehe.