Tuesday, April 21, 2009

Hari Bintang Jatuh 09

Apakah hari bintang jatuh?Adakah pada hari itu
semua bintang akan jatuh?
-Bukan.Hari bintang jatuh bukan bermakna semua
bintang akan jatuh dari langit.Ini bukan Pameran
Sains darjah 6 tapi Persembahan akustik dan
puisi yang awesome
.Mayb,nama bintang jatuh
di pilih sebab pada hari itu mereka yang akan buat
persembahan semuanya hebat belaka.

Sape yang ada pada hari itu?Dafi ada tak?Jac ke?
-Antara mereka yang akan ada pada hari itu.Ana,
Wani,Fynn.Semua mereka sudah mendapat nama
di persada underground.Kira penat jgk la menunggu
turn korang kalo nak bergambar dengan diaorang.

Bila tu?Dekat mana?I takut malam.I tak de
transport.
-31Mei 2009.Tarikh bertuah tu.DekatGaleri
Annexe,Pasar Seni,Kuala Lumpur
.Tak
denyer nak buat malam.Siang,dong.Dari pukul
1pm-6pm
.Tiket RM15(Free:CDkompilasi lagu/
puisi Ana Raffali,Fynn Jamal dan Wani Ardy.)

Bestnya.Nak gi tapi tak de kawan.
-Kalau rasa macam nak gi.Sila beli tiket awal
sebab hanya ada 150tiket jer.Tiket start jual 1mei
nie.Kalau rasa tak de kawan yang minat.Jangan
risau,KITA akan pergi sana.Apa-Apa bagitahu je la.

Blur lagi la.Nak contact sape yer.
Wani.
Email:venusbertiga@gmail.com

3 comments:

noraisyah nordin said...

nak itot!!!!
hehehe...insyallah aisya dapat pegi. time tu mcm final exam jek~ huhu...

ps-aisya sihat jek and dah pindah bilik yan. kalau tak, dok sorang 3bulan la nampaknya. xmo..xmo...

Elmi said...

oh confirm best wei !
kakak kakak saya yang dua orang itu memang hebat.
wani dan fynn.
:D

fahmie Kaiser said...

jom pergi!