Monday, May 18, 2009

Wisel Untuk Wanita


Sekarang banyak kes ragut untuk kaum wanita.
Jadi,baru-baru nie 3R telah mencadangkan kaum
wanita meniup wisel sekiranya beg mereka di
ragut.Contoh wisel yang di cadangkan macam
KITA pakai.Mesti lah tak malu kan nak pakai.

6 comments:

kaiserslayz said...

wah, yuna in da house!

honey said...

wahh..yuna...bestnye..

noraisyah nordin said...

jeles jeles...dan jeles lagi!!
hehehe....
dimanakah kak zarith ku??
aisya dah takde tempat mengadu dah~~ huhu...

Azhar Ibrahim said...

"Yuna, on your mark, ready set, GO!!!"

Zarith mengaplikasikan wisel tersebut untuk kepelbagaian guna.

K.I.T.A said...

kaiser-->Yup.Yuna in the house

honey-->yuna nie baik orangnya

aisyah-->Tak pe.Nanti,kite gi same2.
Akak bz practical.

Azhar-->1,2,3..pritt.Azhar nak tau tak,kite gi jalan2 dkt masjid jamek tapi kitr terlupe yang wisel tu kite gantung lagi.Sampai abang jual tebu tanye."Dik,baru balik main bole ke"
Kite pelik la.Nape plak.Dia kate..
"tu pakai wisel"
Hahahaha

Azhar Ibrahim said...

Awak cakap kat dia, saya ni main bola apa plak. Saya ni coach Slamdunk ni Enchek, Enchek tau ke Slamdunk tu apa? Ha.....

But I bet Yuna did well on the run sebab gambar tu nampak dia pegang paperboard tu..... Skor markah dari awak la tu kan? (Bawah 15 saat 100 meter - A++)