Friday, March 12, 2010

Perempuan Skema

Kita selaku gadis gombak merasakan yang kita adalah seorang perempuan yang skema.

Walaupun,kita seorang hu ha hu ha.Tapi,dalaman sebenarnya kita agak skema.
Sebabnya:X de sorang pun kawan fb kita ialah budak opis kecuali cik fida.Sebabnya,
kita selalu fikir yang fb adalah hak privacy masing-masing.Skema betul.

Kalo sesape pernah bekerja dengan kita.Pening jugak kepala diaorang melayan perangai
kita yang agak skema dalam semua hal.Error yang kecik-kecik pun bole pasan.

Opis adalah tempat kita mencari rezeki.Tanpa kita ke opis,tentu kita tak ada duit.Jadi,
kita skema abis gi opis.Percakapan dan kelakuan kita memang skema.Tak sanggup kita
nak cakap "ko" time keje.

Korang rasa,kita nie skema ke?



5 comments:

fida said...

siapakah cik fida yg ko maksudkan itu??? huhuu...adakah aku??? kalu aku, aku sbnrnye bekerja di site yg mempunyai kabin office. so kire kerja kat office la jugak. menurut pandangan aku, ko tidaklah se'skema' mana pun. cuma ko agak kalut sedikit kdg2 dan mgkn juga.....hmmmm....skema??? sbnrnya skema ko tu xlah byk mana pun. sikit je. hehehe....

K.I.T.A said...

fida-->bole la.hehehe.Tak lah,fida tu kawan opis kt yang baru.Thanks for your komen.Nape,x bgtau de blog.bole la kite komen-mengomen

Me in the Valley said...

segan la nak gtau dulu. dulu member semua dekat2 kan. so, segan sikit. skrg ni masing2 dah jauh sikit baru blh publish sikit2. hehehe... nnt aku akan rajin mengomen utk kau. ;)

Peng On Screen said...

nice to meet u zarith. even da jaoh tapi awk tetap senior sy. haha :)

Afeeq said...

bleh dikirakan la ...wink wink :D