Wednesday, April 21, 2010

Terima kasih Daun Keladi,Lain Kali Jumpa Lagi


Terima Kasih Daun Keladi,Lain Kali Jumpa lagi.

Next Week,kite officially akan menjadi full time planner dekat
site dataran putra selepas 3 bulan kerja dekat HQ.Before nie,
kita on-off je gi site.Sekarang kita dah terus menetap sana.

Post kali nie,untuk semua kroni-kroni kita dekat HQ:
"Korang,post nie untuk korang dari kita"

Start with Fadhli.
Fadhli,kawan pertama di AZRB.Merangkap Sifu kita selama nie.
Banyak sangat yang Fadhli dah tolong kita.Banyak sangat.
Fadhli,Good Luck.Anything,yang kita tak faham.Kita sms yer.

Linda.
My Boss kecik dekat HQ.Setiap hari,de je soklan-soklan pelik yang
kuar dari mulut kita untuk linda.Jawapan linda awesome habis.
Sebab dia dapat jawab semua soklan kite dengan betul sekali.
Untuk Linda,next year bila kita dah pulang ke HQ.Kita nak linda
dah jadi sr.planning engr.Good Luck.Moga dapat baby yang comel.
Kite rasa la Linda,baby linda bila dah besar nanti dia mesti teror
guna primavera.Mana tak nyer,mama dia kerja keras masa pregnant
kan baby tu.Baby girl tu Linda.

Abbey
Kawan Bercerita kita@HQ.Banyak bende yang kita pok-pek dengan
si abbey nie.Kita rasa lah,abbey sure akan ingat kita yang berpeluh-
peluh siapkan tender ITT.Tak pernah,di buat orang.Berpeluh-peluh
dalam air-con.Pelik tapi benar.Abbey,tunggu kita balik HQ semula yer.
Masa tu,mesti lagi banyak bende yang boleh di pok-pek bersama.

Kak yana.
Kak yana nie pun dah nak berhenti.Bukan ke Site macam kita.Tapi,
berhenti terus dari AZRB.Dia la yang banyak influence kita suh gi
site.Thanks a lot.Kerja apa-apa semua sama jer yang penting kita
bahagia dengan kerja kita.Paling penting,bila dah pakai BMW ker.
Jangan lupa posing maut tepi kete tu dan upload dekat FB.Hehehe.
Gurau-Gurau manja.ahak.

Ema,Kak Pah,Anis,Amalina,Faiz,Farhana,Imelda,Iza,Ita,Nordin,
Nini,Kak Jun,Faris,Abg Awe,Norsham.

Moga 1 tahun lagi,kita dapat tengok korang dekat
meja yang sama lagi.Good Luck korang.

3 comments:

cheenobee said...

aik, fadhli ngan linda jerkk.. kak yana, abbey, anis.. apa cerr. tak der message ker.. hahahah

K.I.T.A said...

de je kaka yana..x sempat nk tulis bis ari tu.

violet_abbey said...

ngeh3..nama mak pun masuk lam ni ke nyah..huhu..dakpe..kita tgu zarith berpeluh2 sampi kena letak baldi bawah meja..hahaha!