Saturday, July 17, 2010

1 Tahun Mencari Cinta

Post Kontroversi nie:1 Tahun Mencari Cinta

Tetibe kita terfikir untuk mencari cinta selama 1 tahun nie mulai Bulan 10 nie.
Sebabnya:

1. Kita dah berjaya confirm menjadi permanent staff dekat azrb sebagai ass
planning engr.Maksudnya ekonomi dah semakin stabil.Bole lah start kumpul
duit.

2. Kita nak sambung master end of next year.Malas nak pening2.Pas bis master
dalam 2 tahun terus ikat.Master bukan keje mudah.Lagi-lagi kita nie belajar
sambil kerja.Kerja kita bukan nye duduk bawah air-con goyang kaki,goyang
bahu.pukul 5pm balik.Kerja kita stress.Deal dengan ramai orang.

3. Kita da semakin laju membuat kerja-kerja sekarang nie.Tak la lambat macam
siput macam dulu lagi.

sekian untuk kisah 1 tahun mencari cinta kali nie.doa akan kita berjaya

3 comments:

MaS PuTRi said...

tahniah la dah confirm.. kerja elok2 ye. bukan senang nak dapat kompeni main con melayu yg besar mcm ni. bila sy nak apply ada je halangan. ialah org tak hebat la katakan, bukan mcm awak. congrats for one more time

K.I.T.A said...

terima kasih mas.Nie semua rezeki...
apply je la..mana tau lepas nie rezeki awak

az nora said...

saya setuju..saya setuju.. ehehe.. all the best! :-)