Saturday, December 20, 2008

Detik Tahun Baru

Lagi 10 hari dari tarikh kite tulis nie.
Kalendar tahun 2008 akan di buang sempena
menukar kalendar baru untuk tahun 2009.
(Jangan buang merate.Kitar semula yer)

Kite nak kongsi perkara-perkara menarik yang
kite da buat sempena tahun 2008.

1.Raya 2008,kite telah memaafkan kawan kite
di atas kesalahan masa lampaunya.

2.Kite juga telah berjaya mengurangkan 50%
kadar emotional yang de dalam diri nie.

3.Kite telah jadi seorang yang bertambah-
tambah penyabar.

4.2008,kite memulakan bisnes perfume kite.

5.Kite ke anugerah juara lagu.Sesuatu yang
kite tak dapat lupakan.

6.Bertambah serious belajar.

7.Memulakan penulisan puisi.

8.Beli PC baru.

9.Pengalaman kerja maxis yang tidak dapat dilupakan.

10.Blog K.I.T.A di tubuhkan.

11.Bekenalan dengan Rakan-rakan Farhan(AN).Korang semua best.

7 comments:

noraisyah nordin said...

tambahan...
11.dapat roomate yang tak pandai dok diam!! hehehe....

Anonymous said...

em.....dapat hadiah dari seseorang..huhuhuhu...

farisabdrazak said...

wah...tahun 2008 zarith menyeronokkan ya...

K.I.T.A said...

Aisya-->tak de la aisya.
Roomate yang baik je.

Fara-->ye la,tahun 2008.kite tukar-tukar hadiah.

Faris-->Alhamdulillah.banyak manis
untuk tahun nie.Harap tahun depan
lebih manis tapi jangan sampai
kencing manis.hehehehehe

rakanfarhan said...

Tak tulis pun gi konsert AN??? Hahaha!!!

K.I.T.A said...

Azhar-->Tu list ke 11.
Dah masuk kan.
Best je kenal korang.

rakanfarhan said...

Hahaha, Zarith ni, tak payah la masukkan.....

Main² je.....

Boleh plak wat ammendment.....

Anyway, terharu gak kitaorang, thanx Zarith!!!