Wednesday, December 24, 2008

Kenangan Di Hari Lahir



Kite Lahir pada 29 Disember 1985.

Perkara tak mungkin kite lupa pada
birthday kite:

1. Kite selalu celebrate birthday dengan
abah sebab birthday abah 1st January.

2.Mase kecik,kite akan dapat hadiah yang
di pos oleh makcik kite.Dulu,dia study dkt
UM,Kuala Lumpur.

3.Masa sekolah.Memang tak celebrate dengan
kawan-kawan sebab time tu cuti sekolah.

4.Kite nie suke kecoh pasal birthday kite
dekat orang ramai.Kite rase kawan-kawan
kite ramai yang dah tau bile birthday kite.

5.Masa dekat KPTM ada kolam.Memang bile time
birthday.Tempat tu akan jadi sasaran untuk
membaling mangsa.Kite pun tak terkecuali.
Tapi,kite tak la di baling tapi kite
rela hati masuk sendiri.

6.Kawan-kawan dekat KPTM selalu celebrate
birthday kite.Setiap tahun,kite selalu
celebrate banyak kali dengan orang
yang berlainan.Time kasih korang.

7.Ada satu tahun,Kawan-kawan di KPTM buat
treasure hunt.Diaorang sorok HP kite.
Pastu kene cari dalam bapa minit jer.
pastu,diaorang bagi kek.

8.Di KPTM jugak,kite kene ikat dengan mata.
diaorang bawa kite tour satu kuantan.Pastu,
bile buka mata.Kite de dekat Medan Feri Kuantan.
Tak la jauh sangat dari KPTM.Candle Light
dinner lagi tu.

9.Masa Diploma,setiap tahun kite akan rasa chuak
apa la kawan-kawan KPTM kite nak buat masa
birthday kite.Hahahaha

10.Kite wajib call 2 kawan kite nie untuk
wish birthday kami yang sama tarikh.
Kak sheila+baboon.

p/s:Happy Birthday untuk Kita, Kak sheila,Baboon,AJ,Suhana,Acap dan mereka yang lahir pada 29 Dec juga.
Moga Panjang Umur dan Di murahkan rezeki

8 comments:

l i e y n said...

biar betul?takkan rela hati masuk kolam tu?
anyway happy birthday in advance...
next sem ni final sem ke?

K.I.T.A said...

Betul,puan lieyn.
Mule-mule,saya jerit x nak masuk.
Pastu,diaorg bagi pilihan.
"Ko nak masuk sendiri ke nak kiteorang balik."
Saya pun pilih la nak masuk sendiri.

Thanks 4 the wish.
Ye.November 09 abis dengan jayanya.

rifky alfazirah (: said...

salam singgah . jumpa kamu di blog kak Anna .
selamat hari lahir dan Maal Hijrah . (:

Fazliana said...

Happy birthday to you..
Happy birthday to you..
Happy birthday to Zarith..
Happy birthay to you..

=)

K.I.T.A said...

Rifky alfazirah--->Terima kasih.

Fazlina--->Trimas

farisabdrazak said...

HEY..ZARITH...hepi bestday.... moga pnjg umur dan murah rezeki selalu... by d way... gud luck 4 ur fyp...

rakanfarhan said...

Selamat Hari Lahir Zarith!!! Sorry lambat wish..... Semoga Allah SWT panjangkan umur, murahkan rezeki, dan permudahkan urusan dunia dan akhirat, insyaAllah..... (^_^)

K.I.T.A said...

Faris-->Time kasih banyak2

Azhar-->Terima kasih juga.