Monday, December 29, 2008

Maaf Kan Kite, Kawan-Kawan


Teddy Bear nie untuk kawan-kawan yang sayang kite.Penganti untuk kite yang sibuk melampau.

Kepada kawan-kawan Kite.
Kite nak minta maaf siap-siap
sebab sepanjang tahun 2009 nie.
Kite akan jadi orang yang tersibuk
di Malaysia.Masa untuk bersama
korang pun da kene limit.Sedih~

Sebabnya:
1. FYP report kite teruk.Kene buat
lebih dari orang lain.
2. FYP
3. FYP
4. FYP
5. FYP

Korang bole tak imagine betape kite stress
dengan FYP kite.Tak bole cite lanjut sebab
sangat la hurm..hurm..

6 comments:

farisabdrazak said...

hehe..sabar ek Zarith... FYP mmg memeritkan...tp biler semuanya dh settle.. Ya Allah.. Tuhan je yg tau camner rasa hepi nyer waktu itu... gud luck ntok FYP tuh... :)

K.I.T.A said...

Terima kasih faris

Sue Anna Joe said...

Beb, sorry lambat wish birthday. So happy belated birthday, semoga panjang umur dan murah rezeki!!

Yeah, FYP = final year pain!! Hehehe.

rakanfarhan said...

Jangan stress²..... Tapi tau je FYP = final year pain, so mesti stress kan??? BTW, you can pull it off nicely Zarith..... No worries (^_^)

K.I.T.A said...

Anna-->Time kasih banyak-banyak.

Rakan Farhan(Azhar)-->Tu la,
Hopefully semuanya ok.Amin.

farha said...

what else do you need in fyp...just one advice from my lecturer...
"Push urself 2 the limit!!!"