Thursday, January 22, 2009

Tolong Lah Hargai Orang Yang Sayang Kite

Tujuan utama post ini di tulis adalah kerana
untuk mengingatkan kite semua "Tolonglah hargai
orang yang sayang kita"

Tak susah pun nak hargai mereka
Lagi susah bila kita kehilangan mereka

Tika itu kalau kuar air mata sirap pun
dah tak bole nak ubah apa-apa

Tolong jangan jadi seperti kita,
Telah ramai kehilangan orang yang sayang kite

p/s:baru siap buat highway lab report.

4 comments:

Azhar Ibrahim said...

Yes, please la hargai orang yang sayang kita!

A friend of mine once quoted,

"Sayangilah orang yang menyayangi, kerana yang disayang belum tentu menyayangi,"

Rasanya korang leh paham kot tanpa aku wat reference kepada - "Perkenalkan ini A, B, dan C. A sayang B, tapi C sayang ~and bla bla bla~"

Sebenarnya, kalau takleh nak sayang balik orang yang sayang korang tu, memadailah korang hargai perasaan sayang diorang.

Sapalah korang kalau orang tak sayang korang. Sapalah korang tanpa cintaNya. Sayang orang datang berkat sayang Dia pada korang.

Fikir²kanlah.....

onnychubby said...

yer...sila beritahu kpd MR. B...hehe, zaret...nape background da x pink???

farisabdrazak said...

ader kehilangan org tersayang ke baru2 nih?

K.I.T.A said...

Azhar-->Azhar,kite suke part di bawah.Sangat touching.

"Sebenarnya, kalau takleh nak sayang balik orang yang sayang korang tu, memadailah korang hargai perasaan sayang diorang."

Onnychubby-->Ko de email dia tak.
nanti,kite suh dia baca.saje je nak berubah angin.

Faris-->Hahahaha.No komen