Thursday, January 22, 2009

Tribute untuk Faris dan Amirul

Post ini sangat bermakna untuk kite.
Post ke-100 sejak kite start tulis blog ini.

Dulu kala,blog ini agak sunyi sepi.Ye la,masih
baru.Mane de orang kenal sangat.Then,kite pun
jenis tak suke kecoh-kecoh sangat dekat semua
orang yang kite de blog.Bukan apa,kite hanya
mahu sedikit privacy.Bagi kite,biar diaorang
cari sendiri kalo diaorang nak baca.

Mereka berdua (Faris dan Amirul)la paling banyak
komen/baca blog kite.Faris siap bole dapat award
Raja K.Sekarang,tidak lagi kerana mereka telah
mengambil keputusan untuk menutup blog mereka
buat selama-lamanya.

Agak sedih la jugak sebab lepas ni kite da x dapat
baca/komen blog diaorang da.Tapi,itu keputusan mereka.
Terima je la dengan Redha.Walaupun korang da tutup blog,
ada masa singgah la dekat blog kite nie.

Faris kite kenal sejak sekolah menengah lagi.Tak sengka,
dia pandai tulis.Masa sekolah diam jer.Amirul,x-bf kawan
kite.Kite tau blog dia masa main tekan-tekan
dari blog eliz.Lepas baca,rasa best plak dia nie tulis.

Kite memang macam ini.Kalo bosan,mesti singgah blog kawan-
kawan.Ye la,tanpa mereka.Tiada la seri dalam blog kite nie.

"Terima kasih kerana menjenguk blog K.I.T.A selama ini"

6 comments:

amirulismail said...

thank you for the tribute entry.
but please correct the statement.
eliz already being my ex gf.
thanks again.
cheers.

K.I.T.A said...

Same-same
Dah ubah pun

Azhar Ibrahim said...

Hahaha.....

To Faris & Amirul, even though I don't know both of you, congratz!!!

Bukan senang nak dapat appreciation dari Cik Zarith ni.

P/S:"but please correct the statement.
eliz already being my ex gf" penuh ngan sentimen.....

onnychubby said...

sama2 zaret...hehe
waaaaa, da entry ke-100, aku br brp je...huhu

farisabdrazak said...

walaweh..tq zarith..btol2 rs dihargai...hehe

K.I.T.A said...

Azhar-->hahaha..tak de la,biase- biase jer

Onny-->Ala,kite da lama buat blog

Faris-->same-same