Thursday, August 6, 2009

Kitab Budak-Budak Uniten

Post nie macam kitab budak-budak Uniten.Maksudnya,bila korang tengok list-list dekat bawah mesti korang akan tersenyum dan cakap "Betul la aku budak Uniten"

1. Kalau la ada ranking student U mana yang paling banyak tulis blog.Uniten mesti menang.Ramai tu student Uniten yang de blog sendiri walaupun tenet dekat hostel macam siput.

2. 80% student uniten pernah gi karok walaupun tak ada pun kos seni persembahan dekat sini.

3. 90% student uniten pernah join BBQ party.Kita sendiri pun dah pandai nyalakan api jadi bara.

4. Kami di Uniten ada intranet.Download je cite-cite favourite sesuka hati.

5. 100% tak ada sistem bas Uniten keluar dari Uniten.Kalau ada pun buat syarat lalu je sebab tak pernah tahu pun waktu perjalanan bas tersebut.

p/s:Post ini di tulis selepas Uniten dengan baiknya mengumumkan cuti ketika kita nak submit progress report 3(FYP).

2 comments:

noniey alias said...

hehehehee... rezeki lah tu... dah tu report di posponed ke?

K.I.T.A said...

postponed 1 week..heppy giler