Thursday, August 6, 2009

Serious

Akhirnya,selama 24 tahun.Kita selalu berdoa yang kita akan menjadi seorang yang lebih serious.
Akhirnya tercapai.Sesiapa yang kenal kita,sure tahu yang kita nie banyak main.Tapi,selepas habis sekolah. Kita ingat lagi masa tu teacher kita tanya."Wat Ur wish 4 thz year".Dia tanya sorang-sorang.Ramai la yang cakap,nak berjaya la pe la.Kita dengan selambanya. "I want to be a serious person". Semua orang terkejut.Then cikgu english tanya lagi."why".Kita jawab pendek je. "I think its good for my future".

Kadang-kadang,kita suka.Tapi,kadang-kadang kita kena jadi serious jugak.
Kita kena ingat tak semua bende kita boleh main-main.

5 comments:

l i e y n said...

betul betul betul....
remember nik hafizah?dia dah jd lecturer kat KPTM, soon sabrina plak...

K.I.T.A said...

puan lieyn-->ingat je.wah,da jadi lecturer dekat kptm.

nick@sol said...

btol ckp u..kdg2 kite plu jadik serious..time maen..maen puas2..time seriuos..serious btol...huuhu

K.I.T.A said...

nick@sol-->Kita setuju.

K.I.T.A said...
This comment has been removed by the author.