Sunday, February 15, 2009

Friendster/Myspace/Facebook Agen Jejak Kasih Moden

Friendster,Myspace,Facebook dah jadi agen jejak
kasih version moden.Tak perlu lagi lepas nie
Aziz Desa dan cerminnya menjawab panggilan
tragis yang hendak mencari orang yang mereka
sayang.Macam KITA, kewujudan alat nie..
Telah berjaya menemukan kita dengan kawan-kawan
sekolah especially kawan sekolah rendah.Ramai
sangat yang telah berjaya di jejaki menggunakan
alat nie.Paling manis+masin=Masa kite dapat
jumpe kakak angkat kita masa sekolah rendah.
Dahsyat..lebih 5 tahun tak jumpe.Last-Last,
myspace yang tolong cari kan.Kawan yang dah
kahwin,tunang pun kite tau dari alat nie.
Agaknye,bile kite dah tua.Friendster kene
tambah satu applikasi,iaitu Family group.
Mak,ayah,atok,nenek dalam satu group.Senang.
Kite ingin mencadangkan pada Pak Lah agar
mewajibkan semua rakyat Malaysia menyertai
friendster/myspace/facebook.Baru lah,kalo de
orang yang kene culik ker.Juz post dekat buletin
bagitahu hal nie.Polis pun patut de jugak.

p/s:Walaupun alat nie canggih/moden tapi
masih tak dapat mencari cikgu kesayangan kita.
Cikgu Shafiee dan Cikgu Sarnah.

6 comments:

Ladynoe™ said...

cikgu jamie taknak?
tengak ke?

l i e y n said...

I love Facebook!!!!

kaiserslayz said...

saya setuju!.. ramai gak jumpe kekngkwn lama yg da lost contact thru web2 camni.. skrg ni tgh mencari meber2 skola rendah dulu..

K.I.T.A said...

Noe-->Cikgu jamie nak jumpe da ari tu berpengang tangan dengan husband dia.Tengak,tiada sesekali.

Lieyn-->I Love blogspot

Zul-->Terus lah mencari,best bile jumpe balik kawan-kawan sekolah rendah.Ari tu,kite tengok kawan baik kite masa darjah 4.Dulu bukan main semangat lagi dia sekarang dah slim.

farisabdrazak said...

really agreed...paling best...bila abah aku pun men facebook pasal n tgk gamba anak2 dier...huhu...

K.I.T.A said...

Faris-->Kite rasa memang mak ayah kite patut de facebook etc sebab
senang dia nak tau kite kawan dengan sape..paling sweet,bile ayah/mak kite orang paling banyak hantar comment dekat kita.