Wednesday, February 18, 2009

Orang yang suke buat cite pasal K.I.T.A.Biar ALLAH yang balas semuanya.K.I.TA malas nak layan korang.Buang masa sahaja.

Bo layan.ALLAH SWT Maha Mengetahui.

8 comments:

onnychubby said...

saba ek zarith....bia orang wat kita, kita jgn wat org...nnt die akan dpt balasan setimpal, time tu baru die nak nyesal, x guna da...nasik da jd bubur!!!

l i e y n said...

mmg tak patut layan!!!buang masa aje..
ckp kt dia, "what u give, u get back!"

honey said...

sabar je la zarith..buat bodo sudey..

Azhar Ibrahim said...

Buang masa, buang duit, buang tenaga.....

Bak kata kawan saya, "Bukan dapat BV pun....."

*BV=point time wat Luxor

farisabdrazak said...

ermm....nak puaskan hati semua org mmg susah... just be "zarith"... persetankan kata2 mereka yg dengki...

K.I.T.A said...

Baru de masa nak meng'comment'.
demam+exam.Terima kasih semua sebab bagi support.

Onny-->Tu la.kite malas nak balas2.
Biar ALLAH SWT yang balas semuanya.

Pn Lieyn-->Saya da cakap dalam hati sambil pandang sinis dekat dia.Malas nak bertengkak dekat luar.

Honey-->Memang kite da buat tak tau.

Azhar-->Betul.Tak dapat BV pun.

Faris-->Kite jadi je diri kite sebenar.Lame-lame,orang akan tau
sape kite sebenarnyer.

Azhar Ibrahim said...

Kalau dapat BV, leh gak trade jeli gamat ye dak?

K.I.T.A said...

Yer.Best.Rasanya Azhar.Kite tak dapat BV dekat dunia.InsyaALLAH,
kite dapat BV di Akhirat.