Monday, February 23, 2009

Macam Mana Nak Marah Dekat Orang Yang KITA Sayang

Biase lah,semua orang buat salah.Tak de orang
sempurna.Jadi,kalau ada perkara yang tak puas
hati.Mesti lah,kita de perasaan nak marah.Ye lah,
kite juga punya hati dan perasaan macam yang lain.
Cuma kita bukan seorang yang panas baran.Bagi
kita,kalau kita dah start marah.Memang ada yang
tak kena sangat dengan orang itu."MACAM MANA
NAK MARAH ORANG KITA SAYANG"

Maksud kita,orang yang kita sayang bukan nya my
pakwe sebab kita masih single.Sesiapa yang selalu
baca blog kita,pasti dapat meneka siapa gerangan
orang itu.Banyak jugak post pasal dia dalam blog nie.

Mungkin,bende nie nampak tak bape besar kalau
orang tu memang kita da benci.Senang jer nak
luahkan perasaan marah nie.Hanya perlu marah
bagai nak rak pastu terus delete dia dalam hidup kita.
Tapi,tak kan lah..kita nak delete terus orang yang kita
sayang itu dalam hidup kita.Mesti tak boleh walaupun
kita da telan 10 biji panadol.

Sesiapa yang pernah de pengalaman macam nie.Sila
la beri sikit nasihat.Terima Kasih Banyak-Banyak.

p/s:Dah baik demam

5 comments:

Azhar Ibrahim said...

Memang tak boleh kot..... Tak tau tahap orang lain camne tapi agak susah la nak marah pada orang yang kita sayang. Cam ada barrier je kan? Tu yang masalah tu..... Ditelan mati mak, diluah mati bapak, ye dak?

K.I.T.A said...

Tu la prob kite.
Tapi,selepas beberapa hari berfikir.
Kita da de satu cara.Caranya;
kite akan cakap slow-slow walaupun
lambat.

farisabdrazak said...

owh..penah rasa... tp caye leh zarith.. perasaan marah itu kan ilang..time by time... sbb nya..kiter ader rs sayang..hihi..

K.I.T.A said...

Faris-->Betul.Nie pun dah hilang pun sikit perasaan marah tu.

hana said...

mang r bukan pakwe...tp an...law kte mrh dy mcm nak rak skali pon,,,rse syg tu ttp adew gk an...bek kite ckp ngn dy slow2 tp blakang dy kite hentak kpale kite smpai pech dkt dinding konkrit tu.